STREAMER KARRIERBE KEZDEK

Miért legyél Te is streamer?

A streamer karrier egy nagyon szórakoztató, de nehéz karrier. Fontos, hogy megfelelően felkészülj rá, biztos alapokról indulj és kitartóan dolgozz a sikeredért! Streamerként azt csinálod, amit már amúgy is szeretsz, a gamelést. Miért ne kereshetnél vele pénzt is?

Rengeteg új embert ismerhetsz meg nézőközönségedből és más streamerek közül, akik segíthetik karrieredet és akár a barátaiddá is válhatnak.

Ugyan streamelni nem tudunk helyetted, de abban segíthetünk, hogyan kezdj neki a Streamer márkád, az Énmárkád felépítéséhez!

 

Streamer menedzsment kezdőknek

Töltsd ki az űrlapot és segítünk elkezdeni streamer karriered!

Streamelni, vagy nem streamelni?

Ha még nem döntötted el, hogy elkezdd streamer karrieredet vagy sem, itt van pár ok dolog, ami a streameléssel járhat!

Karrier

Sikeres streamerként abból keresheted a megélhetésed, amit szeretsz; gamelésből!

Közösség

Saját támogató és barátságos közösséget építhetsz márkád köré!

Szórakozás

Már amúgyis nap, mint nap gamelsz… A streameléstől még szórakoztatóbb!

Hírnév

Streamerként az egész gamer közösségben híres lehetsz!

Streamer leszek! Mi legyen az első lépés?

Ha eldöntötted, hogy streamer leszel az első lépés, hogy válassz magadnak egy nevet, ami a streamer márkaneveddé válik. Ez a név gyakran a már amúgyis használt gammer neve (ún: “gamer handle”) is a streamereknek.

Ezután érdemes ezzel a névvel beregisztrálnod a következő online csatornákra:

  • Twitch
  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram
  • Discord
Hogyan szerezzek követőket?

Streamer léted során a tartalom-marketing elveit követve szerezhetsz követőket. Készíts minőségi tartalmakat, amivel elérheted és elbűvölheted a célközönségedet!

Az első 100 Twitch követő megszerzéséhez olvasd el ezt a cikkünket!

Olyan sok mindennel kell foglalkozni! Mit csináljak?

Eleinte hatalmas falatnak tűnhet a streamer karriered beindítása, a csatornák beállítása és az első követőid megszerzése. Csapatunk teljes média- és online marketing csapata a rendelkezésedre áll! Töltsd ki az alábbi űrlapot és segítünk biztos alapokról elindítani és egyengetni a karriered!

p

Az űrlap kitöltése

Töltsd ki ezt az űrlapot és mi segítünk a streamerré válásban!

  • Helyes linkek: Kérjük ügyelj rá, hogy a mezőkbe a helyes linkeket add meg, hiszen csak így tudjuk megvizsgálni az oldaliadat.
  • Hiányzó profilok: Ha valamelyik platformon nem hoztál még létre a Streamer márkád számára felhasználót, kérjük írd abba a mezőbe, hogy “Nincs.”.
  • Megjegyzés mező: Az utolsó megjegyzés mezőbe írj be mindent, amit fontosnak gondolsz még a felmérésünkhöz. (pl: ha volt már korábban szponzorációs kampányod, szeretnél egy konkrét márkát szponzornak, stb.)
  • Kész és emailt küldünk: A kitöltés után emailben értesítünk a felmérés eredményéről. Ha úgy gondolod, hogy még nem állsz készen, akkor is érdemes kitöltened az űrlapot, mivel így bekerülsz az adatbázisunkba, és később is megkereshetünk téged újra egy szponzorációs lehetőséggel.

Streamer karrier kezdő űrlap

15 + 3 =