Barion Pixel

TE IS LEHETSZ SIKERES STREAMER!

Bárkiből lehet sikeres streamer

Ha most kezdesz streamelni vagy már streamelsz, de még van hova fejlődnöd, akkor a legjobb helyen jársz! Nem kell profi marketingesnek lenned, hogy Te is sikeres streamer karriert építhess!

Ezen az oldalon a Streamerek online jelenlétének és a követőbázisának kiépítésében oktató jellegű tartalmakat találhatsz, melyek segítenek elsajátítani a Streamer-lét és az online marketing szakma mesterfogásait.

Akik szeretnék streamer karrierjüket biztos alapokról kezdeni, azok számára rengeteget segíthet nyújthat egy streamer tanácsadás és online marketing menedzsment is. Te is megkaphatod a szükséges támogatást a sikeres online streamer jelenléted kialakításához és olyan oktatóanyagokat is a rendelkezésedre állhatnak, amikből folyamatosan és hatékonyan tudod kezelni a karrieredet.

Hol tartasz?

A streamer-lét kialakítása egy hosszú utazás tele akadályokkal és kihívásokkal, de a jutalmat is hamarabb elérheted, mint gondolnád! Meg kell határoznod, hogy hol tartasz jelenleg karrieredben, hogy megfelelően építhesd a jövődet streamerként.

Ha eldöntötted, hogy streamer karrierbe kezdesz, mi segítünk!

Ha már streamelsz, de lassan nő a követőbázisod, mi segítünk!

Gamer

Te streamelsz, mi segítünk a marketingben!

Foglalkozz azzal, ami igazán fontos egy streamer karrierjében! A hasznos cikkeken kívül hatékonyabban is tudunk segíteni neked. Ugyan streamelned neked kell, de az online marketing folyamatokat tudjuk menedzselni helyetted oly módon, amiből te magad is fejlesztheted tudásodat.

A Streamer-lét alappillérei

I

Tartalomgyártás

Streamelj olyan gyakran és rendszeresen, ahogy csak tudsz. Használd fel a streamek videóanyagait és apróbb részleteit a különböző tartalmak előállításához.

A hatékony tartalomfelhasználás kulcsfontosságú streamer-létedben

Eredményesség és hatékonyság

Üzleti tevékenységek során mindig elsődleges az eredményességre való törekvés. Az eredményközpontú munkavégzés elengedhetetlen!

Töltsd azzal az idődet, ami eredményeket hoz neked

Kapcsolatteremtés

A nézőid, a szponzorok, a barátaid, a családod és a marketingesed is remek lehetőségeket biztosíthatnak streamer-léted fejlesztésében.

Tanuld meg, hogyan ismerd fel és hasznosítsd ezeket a lehetőségeket

Üzleti érzék

A streamer karrier egy üzleti vállalkozás, amibe időt, energiát és pénzt fektetsz. A sikeres streamer mindig szem előtt tartja a a céljait!

Fejleszd üzleti érzéked, hogy elérhesd streamer céljaid

Közösségépítés

Építs befogadó, támogató és aktív közösséget streamer márkád köré! A folyamatos kommunikáció követőiddel az egyik legerősebb eszközöd. 

Szerezz aktív és hűséges követőket, akik márkanagyköveteddé válhatnak 

Képzés

A streamer szakma magába foglalja a gaming, marketing és üzleti szakmák tudását. A tudatos karrierépítők folyamatosan képzik magukat!

Fejleszd tudásodat, hogy egyre nagyobb előnyöd lehessen

Legfrissebb bejegyzéseink

Influencer marketing ügynökség

Influencer marketing ügynökségre van szükséged? Kiváncsi vagy mi az az influencer marketing ügynökség? Cikkünkben összeszedtük, hogy mit lehet és kell tudni rólunk és az ügynökségekről általában. Ha ajánlatra van szükséged, lépj velünk kapcsolatba és kérj influencer...

Facebook csoport beállítása és kezelése

A Facebook csoportod beállítása nagyban megkönnyíti a csoport kezelését. A csoport beállítása segít a meglévő követőidnek megtalálni a csoportodat, megtanulni, hogyan viselkedhetnek ott és így jobb élményben részesülhessenek. Ebben a cikkben a Facebook csoportod...

Ezt csináld Twitch streamelés előtt és után

Te mit csinálsz streamelés előtt és után? Te hogyan kezdesz el streamelni? Erre a kérdésre a te válaszod is az, hogy: „hát megnyomom a felvétel a gombot”? Ha igen, akkor mindenképpen olvasd el ezt a bejegyzést, mert a fenti válasz lehet az oka annak, hogy nem követik...

Így használd a Facebook csoportokat streamer márkád építésére

Magyarországon a Facebook a legnépszerűbb közösségi média platformok közé tartozik, ezért nagyon fontos, hogy streamerként te is jelen legyél! A Facebook csoportok egy fókuszált platformot adnak, ahol azokat az embereket érheted el, akik igazán fontosak neked: a...

Twitch csatorna képmérétek

Twitch csatorna képméretek helyes beállítása nehéz feladatnak bizonyulhat, ha nem tudod pontosan, hogy milyen méretekre van szükség. Neked is eszedbe jutott már, milyen hasznos lenne, ha egy helyen, összegyűjtve megtalálnád az összes ajánlott Twitch csatorna...

Hogyan szerezz szponzor céget streamerként?

A szponzor keresése és megtalálása nehéz feladat. Jellemzően minél több követőre és interakcióra van szükség ahhoz, hogy streamerként egy szponzorációs szerződést szerezhess. Ha még nem áll készen a streamer márkád egy szponzorációra akkor érdemes a követőtáborod...

Gameplay videó készítése

Gameplay videó készítése streamerként kiemelkedő szerepet kap a karriered során, hiszen minden egyes streamed önmagában is videós anyagot képez. Ezekből összevághatsz egy remek videót, amivel újabb követőket szerezhetsz YouTubeon. Ha szeretnél a YouTube csatornádon is...

Hogyan szerezd meg az első 100 követődet Twitch streamerként?

Az első 100 követő megszerzése talán a legnehezebb. A streamer karrier elején rengeteg mindennel kell egyszerre foglalkozni, de ezzel a taktikával könnyebb!

Streamer szponzorációs lehetőségek

Számtalan gamer, videójáték és elektronikai márka promotálja termékeit olyan közszereplőkön keresztül, mint a streamerek, esportolók. Ezek a cégek a lehető legtöbb néző elé akarják eljuttatni reklámüzeneteiket. Ezer örömmel fizetnek szponzorációs díjat vagy küldenek ingyen terméket a szponzorált streamernek. Minél nagyobb követőbázist tud felmutatni a szponzoroknak, annál többet kereshet az együttműködés során.

Kérj Te is szponzorációs felmérést és tudd meg milyen lehetőségeid vannak a szponzorációk megszerzésére!

Video games

Készen állsz a szponzorációra?

Ha nem vagy biztos benne, hogy az online jelenléted, mint streamer már készen áll egy szponzorációra, akkor kattints a gombra!

Magyarország egyik leghíresebb esportolója is minket választott!

“Nagyon szuper munkát végeznek a srácok, rengeteget segítenek, illetve a nap bármelyik szakaszában el lehet őket érni!”

Subicz "bluerzor" Dániel

GamersOrigin

Videóvágás streamereknek

A YouTube az egyik legjobb platform az új követők megszerzésére streamerként vagy gameplay videósként, mivel a YouTube algoritmusa a tartalomgyártók felfedezését segíti elő a nézők számára. Így olyan tartalmakat találhatnak, amiket szívesen néznek és így a YouTube is több pénzt keres az azon futó hirdetésekből.

Érdemes tehát igényesen megvágott videókat készíteni a streamerek YouTube csatornáira, és azokat megfelelően optimalizálni, hogy a legtöbb követőt szerezhesd meg videóidból!

Az itt látható videóban bemutatunk a rengeteg vágási technikából párat.

Kérd ajánlatunkat videóvágásra és YouTube optimalizálásra!

Hasonlóan menő gameplay videóért kattints a gombra!

Írj nekünk!

Kérdéseddel fordulj hozzánk bizalommal!

Kereshetsz minket emailben vagy a közösségi médiai felületeinken.

info@streambiosis.hu

Hagyj egy üzenetet!

A kapcsolat oldalon megtalálhatod elérhetőségeinket, ahol kapcsolatba léphetsz velünk!

Keress minket bátran!