Barion Pixel

STREAMER KÖVETŐTÁBOR ÉPÍTÉS

Streamer követőtábor építés és fejlesztés

Nehezen nő a követőszámod? Még nem elég nagy a követőtáborod a szponzorációhoz? Már sokan vagytok, de lehetnétek többen is?

Több követőt akarsz a streamer márkádhoz?

Ha bármelyik kérdésre igen a válaszod, akkor a legjobb helyen jársz!

Követőtábor fejlesztés

Kattints a gombra és segítünk továbbfejlesztni a streamer márkádat!

Stagnál a követőtáborom, mit tegyek?

Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz, de mégsem fejlődik a követőtáborod olyan mértékben, ahogy szeretnéd, akkor ideje úgy megoldásokat keresned!

Gondoltál már rá, hogy hirdetéseket futtass Facebookon vagy Googlen? Esetleg arra, hogy kollaborációra hívj más streamereket? Vagy netán egy szponzor közreműködősével promotáld márkádat? 

Ha elakadtál, érdemes egy mélyebb vizsgálat alá vetned márkádat. Mi segítünk!

Hogyan fejlesszem csatornáimat?

A különböző csatornákon rengeteg funkció áll rendelkezésedre. Használd ki mindegyiket a márkád építésére!

Érdemes megvizsgálnod, hogy az eddigi tartalmaid alapján mi az, ami működött és tetszett közönségednek, és mi az, ami nem. Ismerned kell a közönségedet és potenciális közönségedet. Vizsgáld meg mi az, ami más streamereknél működött!

Szerezhetek szponzorációt ezen a szinten?

Kattints erre a linkre és töltsd ki a streamerek számára létrehozott szponzorációs felmérésünket és megküldjük számodra az aktuális szponzorációs kampányokat, amikben akár azonnal részt vehetsz!

A kitöltéssel bekerülsz adatbázisunkba is, aminek köszönhetően később is megkereshetünk szponzorációs lehetőségekkel!

Követőtábor fejlesztési lehetőségek

Streamerként mindig igyekezned kell, hogy kiemelkedj a tömegből. A legjobb út a követőtáborod fejlesztéséhez, ha alaposan átvizsgálod csatornáidat, hogy új lehetőségeket fedezhess fel!

Ha elakadtál, akkor érdemes nem szokványos megoldásokat is kipróbálnod. De milyen lehetőségekkel élhetsz még? Mutatunk párat!

g

Csatorna-optimalizáció

Kollaboráció

Fizetett hirdetések

t

Egyedi lehetőségek

p

Az űrlap kitöltése

Töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy fel tudjuk mérni a Streamer márkád jelenlegi állapotát!

  • Helyes linkek: Kérjük ügyelj rá, hogy a mezőkbe a helyes linkeket add meg, hiszen csak így tudjuk megvizsgálni az oldaliadat.
  • Hiányzó profilok: Ha valamelyik platformon nem hoztál még létre a Streamer márkád számára felhasználót, kérjük írd abba a mezőbe, hogy “Nincs.”.
  • Megjegyzés mező: Az utolsó megjegyzés mezőbe írj be mindent, amit fontosnak gondolsz még a felmérésünkhöz. (pl: ha volt már korábban szponzorációs kampányod, szeretnél egy konkrét márkát szponzornak, stb.)
  • Kész és emailt küldünk: A kitöltés után emailben értesítünk a felmérés eredményéről. Ha úgy gondolod, hogy még nem állsz készen, akkor is érdemes kitöltened az űrlapot, mivel így bekerülsz az adatbázisunkba, és később is megkereshetünk téged újra egy szponzorációs lehetőséggel.

Követőtábor fejlesztési űrlap

Adatvédelem

4 + 14 =