Barion Pixel
Ezt csináld Twitch streamelés előtt és után

Ezt csináld Twitch streamelés előtt és után

Te mit csinálsz streamelés előtt és után? Te hogyan kezdesz el streamelni? Erre a kérdésre a te válaszod is az, hogy: „hát megnyomom a felvétel a gombot”? Ha igen, akkor mindenképpen olvasd el ezt a bejegyzést, mert a fenti válasz lehet az oka annak, hogy nem követik elegen a közvetítésed vagy nem jön elég reakció a videóidra.

(tovább…)
Twitch csatorna képmérétek

Twitch csatorna képmérétek

Twitch csatorna képméretek helyes beállítása nehéz feladatnak bizonyulhat, ha nem tudod pontosan, hogy milyen méretekre van szükség. Neked is eszedbe jutott már, milyen hasznos lenne, ha egy helyen, összegyűjtve megtalálnád az összes ajánlott Twitch csatorna képméretet? Mutatjuk!

(tovább…)
Gameplay videó készítése

Gameplay videó készítése

Gameplay videó készítése streamerként kiemelkedő szerepet kap a karriered során, hiszen minden egyes streamed önmagában is videós anyagot képez. Ezekből összevághatsz egy remek videót, amivel újabb követőket szerezhetsz YouTubeon. Ha szeretnél a YouTube csatornádon is minőségi tartalmat megjeleníteni, érdemes ezekből az anyagokból összedolgoznod valami újat, mintsem a streameket kirakni bármiféle szerkesztés nélkül. Streamerként szinte elengedhetetlen, hogy a YouTube csatornáddal foglalkozz, hiszen ezen a csatornán kifezetten hatékonyan tudsz új követőket vonzani a Twitch vagy Facebook gaming csatornádra.

(tovább…)